5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (2024)

Heraproteiinijauhe on yksi suosituimmista vaihtoehdoista lihasten rakentamiseen ja kehon kiinteyttämiseen. Tämä maitopohjainen proteiini imeytyy ja sulaa helposti elimistösi, joten se on loistava lisä kaikille, jotka haluavat lisätä voimaaan.

Yksinään hera maistuu aika kamalalta. Siksi useimmat heraproteiinijauheet on maustettu suklaalla tai vaniljalla. Kolmen tyyppisiä heraproteiinijauheita ovat isolaatti, konsentraatti ja hydrolysaatti, ja kehosi imee ne jokaisen eri tavalla. Heraproteiinia voidaan käyttää proteiinilisänä lihasten rakentamiseen suhteellisen nopeasti tai se voi auttaa laihduttamaan. Oikean heraproteiinin löytäminen sinulle tarkoittaa kuntotavoitteidesi, terveystarpeesi ja makumieltymyksesi huomioon ottamista.

Suurin osa herastaproteiinijauheetovat samanhintaisia, ja hera on yksi edullisimmista saatavilla olevista proteiinijauheista. Jos haluat lisätietoja heran eduista ja heraproteiinijauheiden tyypeistä, joita sinun tulee harkita, jatka ostooppaamme lukemista. Kun olet valmis ostamaan, katso myös suosikkejamme.

5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (1) 5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (2)

Useimmat ihmiset sekoittavat heraproteiinia veteen tai maitoon, mutta voit ottaa heraproteiinin useilla eri tavoilla, mukaan lukien kaurapuuroon sekoitettuna tai kekseihin paistettuna.

Keskeisiä huomioita

Miksi hera?

Heraproteiinijauhe on suosituinproteiinijauheurheilijoiden keskuudessa syystä. Se on edullinen, se on helppo sekoittaa erilaisiin juomiin ja pirtelöihin, ja se sulautuu helposti auttaakseen sinua rakentamaan nopeasti lihaksia ja voimaa.

Löydät heraproteiinia maidosta. Kun juustoa valmistetaan, hera on kirkas tai samea nestemäinen sivutuote. Voit nähdä tämän saman nesteen jogurtissa. Se luultavasti antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen siitä, miksi ei ole miellyttävää juoda sellaisenaan. Se on kuitenkin erittäin runsaasti proteiineja ja aminohappoja, jotka molemmat edistävät lihasten kasvua.

Kehosi on täydellisessä tilassa imemään proteiinia pian harjoituksen jälkeen, mutta voit ottaa heraproteiinia ennen harjoittelua tai koko päivän aterioiden välillä. Heralla on lukuisia etuja, kuten verenpainetta alentava ja painonpudotuksen edistäminen.

Heraproteiinijauheiden tyypit

Heraproteiinijauheita on kolmea päätyyppiä, joiden proteiinipitoisuus ja imeytymisen helppous vaihtelevat. Käyttämäsi tyyppi riippuu henkilökohtaisista kuntotavoitteistasi ja terveystarpeistasi.

  • Keskity: Heratiivisteproteiinijauheon suosituin lajike, jota monet pitävät parempana sen noin 50–80 prosentin proteiinipitoisuuden ja verrattain miellyttävän maun vuoksi. Se sisältää myös jonkin verran rasvaa ja laktoosia, jotka molemmat parantavat makua. Se toimii hyvin treenin jälkeisenä juomana tai aterialisänä lisäämään proteiinin saantiasi ja tarjoamaan sinulle muita arvokkaita ravintoaineita. Heratiiviste on halvin lajike.

  • Eristää:Seuraavaksi suosituin tyyppi onhera-isolaattiproteiinijauhe, josta suurin osa rasvasta ja ravintoaineista on poistettu 90 % proteiiniseoksesta. Jos tavoitteesi on yksinkertaisesti lisätä proteiinin kokonaissaantia, hera-isolaatti on paras valinta, ja sitä voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa. Se on myös hyvä valinta rajoittamaan hiilihydraattien saantia, ja se voi auttaa sinua laihtumaan.

  • Hydrolysaatti:Tämä jauhe on valmiiksi sulatettu ja suunniteltu imeytymään nopeasti ja tehokkaasti. Se sisältää yleensä enemmän ravintoaineita kuin hera-isolaatti. Herahydrolysaatti on loistava vaihtoehto harjoituksen jälkeen, vaikka sitä ei ole tutkittu niin laajasti kuin kahta muuta tyyppiä.

Heraproteiinijauheen ominaisuudet

Kun verrataan samantyyppisiä heraproteiinijauheita, maku ja lisäaineet ovat tärkeimmät erot.

Maku

Heraproteiinijauheita on monenlaisia ​​makuja, mukaan lukien vanilja, suklaa, mansikka ja epätavallisempia makuja, kuten kahvia tai keksejä ja kermaa. Huomaa näiden jauheiden kanssa, ovatko ne makeutettuja. Vaikka tämä voi parantaa makua, kun jauhe onsekoitettumuutamaan unssiin maitoa, se voi tarkoittaa, että se sisältää lisää sokeria. Jos haluat mieluummin vähentää sokerien ja makeutusaineiden käyttöä, valitse maustamaton heraproteiinijauhe, jonka voit sekoittaa valitsemaasi juomaan.

Lisätty ainesosia

Kuten useimmat ruoat, mitä vähemmän ainesosia heraproteiinijauheessa on, sitä terveellisempää se on. Tarkista etiketistä lisätyt ainesosat, ja jos sinulla on allergioita, ole erityisen varovainen etiketin lukemisessa.

Asiantuntijan vinkki

HENKILÖSTÖ

Parhaat arvostelut

Heraproteiinijauheen hinnat

Muista, että se, mitä todella etsit heraproteiinijauheesta, on unssihinta. Älkää antako näppärän pakkauksen hämätä. Säiliö, joka näyttää halvemmalta, voi maksaa enemmän unssilta.

Edullinen:Maksavia heraproteiinijauheita10-20 dollariaovat yleensä tiivisteitä, mutta joitain isolaatteja on saatavana pienissä pakkauksissa tässä hintaluokassa. Nämä voivat olla maustettuja tai maustamattomia.

Keskiluokka:Vuonna20-40 dollariavalikoimassa on useita heratiivisteitä, isolaatteja ja hydrolysaatteja eri makuisina ja eri kokoisina.

Kallis:Maksavia heraproteiinijauheita40-80 dollariamyydään yleensä suuria määriä, jotka kestävät useita kuukausia.

Vinkkejä

Heraproteiinijauhe on loistava tapa lisätä kunnollinen määrä proteiinia ruokavalioosi, mutta on olemassa muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan kunto- ja terveystavoitteesi nopeammin.

  • Ota heraproteiinisi tunnin sisällä harjoituksestasi.Se on paras tapa saada proteiinia ja ravintoaineita suoraan lihaksiisi.

  • Yhdistä heraproteiini hiilihydraattien kanssa.Se voi auttaa kehoasi imemään proteiinia tehokkaammin.

  • Sekoita heraproteiinijauheesi maitoon.Tämä voi lisätä proteiinin saantia entisestään.

  • Juo runsaasti vettä.Tee tämä niin kauan kuin käytät heraproteiinia lisäravinteena. Tämä auttaa kehoasi metaboloimaan proteiinia tehokkaammin.

  • Laita heraproteiinijauhe smoothieen.Jotta juoma ei sekoitu epätasaisesti, lisää herajauhe toiseksi. Lisää jäätä saadaksesi hieman rakennetta, joka myös säilyttääsmoothieviileä.

  • Ravista sitä.Heraproteiinijauhe voi asettua epätasaisesti astiaan, joten ravista jauhettasi kunnolla ennen kuin nautit siitä ensimmäisen kerran. Hyvän mittauksen vuoksi voit ravistaa sitä uudelleen, kun säiliö on puoliksi tyhjä.

  • Säädä määrää.Vaikka kaikki heraproteiinijauheet sisältävät suositellut annoskoot, voit aina käyttää enemmän tai vähemmän jauhetta mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

Muut harkitsemamme tuotteet

Vaikka mielestämme suosituksemme ovat parhaita saatavilla olevia heraproteiinijauheita, on muutamia muita tuotteita, joista kannattaa keskustella lyhyesti. Jos etsit terveellistä, vähän ainesosia sisältävää vaihtoehtoa, suosittelemmeLevels Nutrition Heraproteiini, joka on 100 % ruohoruokittu ja GMO-vapaa ja on maukasta vaniljatankoa. Asiakkaat kehuvat makua ja jauheen sulavuutta, ja monet sanovat sen olevan heidän suosikkiproteiinijauheensa. Tämän tuotteen muutama ainesosa tekee siitä loistavan vaihtoehdon kaikille allergikoille. Toinen suosittu vaihtoehto onOptimum Nutrition Platinum Hydrowhey Protein Powder, joka on hydrolysaatti-isolaattijauhe erittäin sulavaan seokseen, jossa on vaikuttava 30 grammaa proteiinia annosta kohden. Vähähiilihydraattiselle ja vähäsokeriselle vaihtoehdolle tämä on hyvä valinta luotettavalta tuotemerkiltä.

5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (3) 5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (4)

Heraproteiinijauheita on saatavana eri makuisina, mutta juomalla, johon sekoitat sen, on suurin vaikutus makuun ja rakenteeseen.

FAQ

K. Onko heraproteiini ketoystävällinen?

A.Kyllä, se on suosittu valinta niille, jotka haluavat lisätä proteiiniaketogeeninen ruokavalio, ja hera-isolaatit ovat yleinen valinta niiden alhaisen hiilihydraattipitoisuuden vuoksi.

K. Voinko syödä liikaa proteiinia?

A.Ehdottomasti, ja se on yleensä jotain, jota haluat välttää, koska ylimääräinen proteiini muuttuu rasvaksi. Hyvä peukalosääntö on ottaa noin yksi gramma proteiinia jokaista kolmea kehon kiloa kohdenpaino.

K. Voinko sekoittaa heraproteiinia mihin tahansa juomaan?

A.Melko paljon, vaikka makumatkasi voi vaihdella. Useimmat ihmiset sekoittavat heraproteiinia veteen tai maitoon, mutta muita yleisiä vaihtoehtoja ovat kookosvesi, mantelimaito tai mehu. Jos haluat olla todella luova, voit tehdä omanproteiinipatukattai proteiinikeksejä.

5 parasta heraproteiinijauhetta - elokuu 2023 - parhaat arvostelut (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6010

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.