Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää USCIS-lomakkeesta I-526 (2023)

Pähkinänkuoressa

Hakemuslomake I-526 on ensimmäinen askel, joka ulkomaisten sijoittajien on tehtävä EB-5-sijoittajaviisumin hankkimiseksi.EB-5-viisumi on ainutlaatuinen työllisyyspohjainen viisumi.Jotta voit saada EB-5: n, sinun on ensin sijoitettava vaadittava pääoma pätevään EB-5-projektiin.Sinun on myös toimitettava todiste EB-5-viisumin kelpoisuudesta osana lomakkeen I-526 arkistointiprosessia.Tässä artikkelissa selitetään, mikä on EB-5-ohjelma, joka on oikeutettu jättämään lomakkeen I-526 ja miten hakemusprosessi toimii.

KirjoittanutPaige hooper.
Kirjoitettu 11. tammikuuta 2023

Mikä on USCIS-muoto I-526?

Jos haluat sijoittaa Yhdysvaltain liiketoimintaan ja muuttaa pysyvästi Yhdysvaltoihin valvomaan sijoitustasi, ensimmäinen askel on lähettäminenLomake I-526: Maahanmuuttajien vetoomus itsenäisen sijoittajan toimesta.Yhdysvaltain kansalaisuus- ja maahanmuuttopalvelut (USCIS) käyttääLomake I-526Määrittää, oletko oikeutettuEB-5 maahanmuuttajien sijoittajaohjelma.

Mikä on EB-5-ohjelma?

”EB” tarkoittaa työllisyyspohjaista vihreää korttia tai viisumia.Siellä on viisi työllisyyspohjaista viisumia, joita kutsutaan joskus etuusluokiksi.Alaryhmä 5on sijoittajille.EB-5-ohjelma luo putkilinjan, jonka avulla ulkomaiset sijoittajat voivat osallistua Yhdysvaltain talouteen ja saada pysyviä asukkaita (vihreä kortti) tila samanaikaisesti.

Mitkä ovat EB-5-ohjelman vaatimukset?

EB-5-ohjelmaan on neljä päävaatimusta, jotka voidaan täyttää:

 • Sinun on investoitava pätevään projektiin.Pätevyysprojekti on mikä tahansa yhdysvaltalainen uusi kaupallinen yritys.Kaupallinen yritys on laillinen voittoa tavoitteleva yritystoiminta.Uusi kaupallinen yritys voi olla uusi yritys tai olemassa oleva yritys, joka perustettiin 29. marraskuuta 1990 jälkeen. Se voi olla myös liiketoiminta, joka oli olemassa ennen kyseistä päivämäärää, jos liiketoiminta on sittemmin käynyt läpi merkittävän uudelleenjärjestelyn tai jos liiketoiminta tulee merkittävästilaajennettu sijoituksesi vuoksi.

 • Sinun on sijoitettava vaadittava määrä pääomaa.15. maaliskuuta 2022 jätetyissä lomakkeissa I-526 vetoomukset sijoitusmäärä on 1 050 000 dollaria tai 800 000 dollaria hankkeille, jotka parantavat paikallista infrastruktuuria tai hankkeita, jotka sijaitsevat määritetyillä kohdennetuilla työllisyysalueilla (maaseutualueet tai alueet, joilla on korkea työttömyysaste).Vähimmäismäärät säädetään joka viides vuosi.Seuraava mukautus tapahtuu tammikuussa 2027. ”Pääoma” voi sisältää käteisellä, kiinteistöjä, henkilökohtaista omaisuutta ja muita omaisuutta.Sinun on kyettävä osoittamaan, että omistat laillisesti ja hallitset pääomaa ja että sait sen laillisella keinolla.

 • Sijoituksesi on luotava Yhdysvaltain työpaikkoja.Ehdotetun EB-5-sijoitussuunnitelmasi on luotava vähintään 10 kokopäiväistä työntekijän tehtävää.Uudessa työssä olevalla henkilöllä on oltava lupa työskennellä Yhdysvalloissa ja yritysyritys suoraan palvelemaan.Kokopäiväinen tarkoittaa vähintään 35 tuntia viikossa.OnerikoisäännötProjekteihin, jotka ovat "levottomia yrityksiä".

 • Sinun on osallistuttava aktiivisesti projektin hallintaan.Sinulla on oltava käytännön rooli projektissa.Tämä tarkoittaa osallistumista joko liiketoiminnan päivittäisen toiminnan hallintaan tai liiketoiminnan politiikkojen luomiseen.Tämäntyyppinen aktiivinen osallistuminen prosessiin oikeuttaa tarpeesi siirtyä pysyvästi Yhdysvaltoihin

Näiden vaatimusten täyttämiseksi sinun on toimitettava yksityiskohtaiset asiakirjat suunnitellusta sijoituksestasi (lisätietoja alla).Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava tukikelpoinen projekti ja ainakin aloitettava sijoitusprosessi ennen kuin täytät lomakkeen I-526.

Kuinka lomake I-526 -sovellusprosessi toimii?

Aloita hakemusprosessi täydentämällä ja lähetä lomake I-526.Tarvitset erityisiä ja yksityiskohtaisia tietoja sijoituksestasi, varojen lähteestäsi ja liiketoimintasuunnitelmistasi.Sinun on myös liitettävä todisteita vetoomuksen tietojen tueksi ja maksettava arkistointi.Lomakkeen I 526 -sovellukseen tarvittavat todisteet ovat erilaisia jokaiselle hakijalle ehdotetusta sijoitusprojektistasi riippuen.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, USCIS vastaa tyypillisesti yhdellä seuraavista tavoista:

 • Hyväksyminen: Jos USCIS toteaa, että lähettämäsi todisteet ovat riittäviä ja että sinulla on EB-5-ohjelma, se hyväksyy vetoomuksen.

 • Todistuspyyntö: Usein USCIS tarvitsee lisätietoja päätöksen saavuttamiseksi.Tässä tapauksessa USCIS voi lähettää sinulle aTodistuspyyntö(RFE).RFE sisältää luettelon tiedoista tai asiakirjoista USCIS -tarpeista ja määräajan pyydettyjen todisteiden toimittamiselle.Jos et lähetä pyydettyjä tietoja USCIS: lle määräajassa, USCIS kieltää vetoomuksen.

 • Ilmoitus kieltää: USCIS saattaa myös lähettää sinulle ilmoituksen aikomuksesta kieltää vetoomuksesi (NOID).Tässä tapauksessa USCIS ei usko, että pääset EB-5-ohjelmaan, mutta se antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden tehdä tapauksesi.RFE: n tavoin noid sisältää luettelon pyydetyistä tiedoista ja/tai asiakirjoista sekä lähettämisen määräajan.USCIS kieltää vetoomuksen, ellet lähetä kaikkia pyydettyjä todisteita määräajan mukaan.

 • Kieltäminen: Lopuksi, USCIS saattaa kieltää vetoomuksen lähettämättä noidia.Tässä tapauksessa saat kieltäytymisilmoituksen, jossa selitetään, miksi hakemuksesi hylättiin.Jos USCIS kiisti lomakkeen I-526 vetoomuksen, kannattaa ehkä neuvotella asianajajan kanssa ennen uudelleenasemaansa.

Mitä todisteita sinun on lähetettävä lomakkeella I-526?

Lomakkeen I-526 kanssa sinun on sisällytettävädokumentointiOsoittaminen, että lomakkeen tiedot ovat oikeita ja todisteita, jotka todistavat, että täytät kaikki vaatimukset EB-5-ohjelmaan.Tarkat tarvittavat asiakirjat voivat olla erilaisia jokaiselle hakijalle, mutta nämä ovat joitain yleisiä esimerkkejä:

 • Tietoja yrityksestä, johon sijoitat: Liiketoiminnasta riippuen tähän voi kuulua yhtiöjärjestys, valtion toimituslisenssi, kumppanuussopimukset, osakkeenomistajasopimukset, taloudelliset raportit ja/tai Business Bank -tilien lausunnot.

 • Todisteet sijoitusrahastoistasi: Jos olet jo sijoittanut yritykseen, lähetä pankkilausunnot tai yritysrekisterit todistaaksesi, että yritys on saanut pääomasijoituksesi ja miten sitä on tähän mennessä sovellettu.Jos et ole vielä sijoittanut, liitä todisteita sijoittamistasi varoista, mukaan lukien todisteet, että omistat varat ja että olet hankkinut ne lailliselta lähteeltä.

 • Tietoja työpaikkojen luomisesta: Lähetä yksityiskohtainen liiketoimintasuunnitelma, joka dokumentoi, miksi yritys tarvitsee vähintään 10 uutta kokopäiväistä työntekijää sijoituksen suorana seurauksena.

 • Dokumentaatio hallintoroolistasi: Tämä voi olla lausunto, jossa luetellaan roolisi liiketoiminnan, työnimikkeen ja johdon velvollisuuksissa tai todisteita yrityksen politiikan tekijän roolista.

Missä arkistoit lomakkeen I-526?

Sinun on arkistoitava lomake I-526 postitse.TarkistaUSCIS -verkkosivustoVarmistaaksesi, että lähetät hakemuksesi oikeaan osoitteeseen.Sovelluspaketin tulisi sisältää:

Sinun on lähetettävä vain yksi kopio hakemuksesta.Sinun tulisi myös pitää kopio tietueistasi.

Mikä on I-526: n arkistointi- ja käsittelyaika?

Lomakkeen I-526 vetoomuksen nykyinen hakemusmaksu on 3 675 dollaria.Hakemusmaksut muuttuvat ajoittain, joten tarkistaUSCIS -verkkosivustoVarmista, että lähetät oikean määrän.USCIS hylkää vetoomuksen, jos et sisällä oikeaa arkistointimaksua.

Lomakkeen I-526 käsittelyajat vaihtelevat suuresti, mutta ovat olleet tavallista hitaampaa viime vuosina.Perinteisesti EB-5-viisumin I-526 käsittely on 1-2 vuotta.SeKeskimääräinen mediaanin käsittelyaikaLomakkeelle I-526 viiden viimeisen tilikauden aikana (2018-2022) on ollut noin29 kuukautta tai 2,4 vuotta.(Katso taulukko alla.) Voit tarkistaa arvioidun nykyisenKäsittelyaikaPalvelukeskukseesi USCIS -verkkosivustolla.Käsittelyajat vaihtelevat myös alkuperämaiden mukaan.KoskaVisa -sovelluskiintiöt, maat, joilla on korkea maahanmuuton kysyntä, kuten Intia ja Kiina, kokevat tällä hetkellä pidempiä odotusaikoja.

Muista, että nämä käsittelyajat ovat vain lomakkeesi I-526 vetoomus, joka on vain ensimmäinen askel kohtiEB-5-vihreän kortin hankkiminen.Kun lomakkeesi I-526 on hyväksytty, sinun on sitten arkistoitava aLomake I-485: Hakemus vakituisen oleskelun rekisteröimiseen tai tilaa säätämään(Tämä on sinunVihreä korttisovellus).

 • Jos olet Yhdysvalloissa, sinulla on todennäköisesti jo viisumi tulla maahan.Voit arkistoida lomakkeen I-485 samanaikaisesti lomakkeen I-526 kanssa, kun taas lomake I-526 on vireillä tai lomakkeen I-526 jälkeen.

 • Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on haettavakonsulinkäsittely, joka voi lisätä useita kuukausia EB-5-käsittelyaikaan.Kun lomakkeesi I-526 vetoomus on hyväksytty, sinun on jätettävä aDS-260: Maahanmuuttajien viisumin ja ulkomaalaisten rekisteröinnin hakemusEB-5-viisumin hankkimiseksi, jonka avulla voit syöttää Yhdysvaltoihin, voit jatkaa lomakkeella I-485: Tilan säätäminen.

Jos lomakkeesi I-485 -hakemuksesi hyväksytään, sinulle myönnetään ehdollinen pysyvä oleskelu tai ehdollinen vihreä kortti kahden vuoden ajan.Näiden kahden vuoden aikana sinun on suoritettava lomakkeessasi I-526 vetoomuksessa hyväksytty liiketoimintasuunnitelma.Kahden vuoden lopussa voit arkistoida aSijoittajan lomakkeen I-829 vetoomus pysyvän asukkaiden aseman olosuhteiden poistamiseksi.

Historialliset USCIS-käsittelyajat lomakkeelle I-526
FY 2018FY 2019FY 2020FY 2021FY2022
Lomake I-526 Käsittelyaika17,9 kuukautta19,0 kuukautta31,1 kuukautta32,5 kuukautta44,2 kuukautta

Taulukon lähde:https://egov.uscis.gov/processing-times/historic-pt

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 06/12/2023

Views: 6496

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.