Mikä on digitaalinen brändäys - Digital Branding Institute (2023)

Se, mitä asiakkaat sanovat meistä, on tärkeämpää kuin mitä sanomme itsestämme.Digitaaliset tuotemerkkipyrkimyksemme sanovat paljon siitä, kuka olemme ja mitä arvoa tarjoamme potentiaalisille asiakkaillemme, asiakkaillemme, kumppaneille, jäsenille tai kuluttajille.

Keskimääräinen ihminen voi uskoa, että digitaalinen tuotemerkki on keskittynyt logoomme tai verkkosivustomme suunnitteluun ja siihen, miten se voi vaikuttaa kuluttajan käsitykseen brändistämme.

Mutta se on paljon monimutkaisempi.

Yhdistetyssä maailmassa monien online -kosketuspisteiden (kuten verkkosivustojen tai sovellusten, hakukoneiden tulosten, online -arvostelujen tai sosiaalisen median keskustelujen) kanssa suurin osa päätöksistä tehdään sen jälkeen, kun olet kokenut brändisi digitaalisessa tilassa.

Yhdistetyssä maailmassa suurin osa päätöksistä tehdään brändisi kokenut digitaalisessa tilassa.

Napsauta twiittiä

Tarkastellaanpa sitä, että uusien asiakkaiden saaminen on tullut yhä vaikeammaksi kohdeyleisösi käytettävissä olevan sisällön, tiedon ja vaihtoehtojen määrän kanssa.Nyt sinun on ymmärrettävä, että perinteinen lähestymistapa markkinointiin ei enää riitä.

Sinun on ymmärrettävä, kuinka digitaalinen tuotemerkkisi vaikuttaa todennäköisyyteen, että yleisösi ostaa tuotteitasi tai palveluitasi, liittyä organisaatioosi tai tulla kumppaniksi tai sponsoriksi.

Siksi digitaalinen brändäys on tärkeä yrityksellesi.Jatka lukemista ja ymmärrät miten se toimii.

Yleisöäsi pommitetaan mainonta- ja markkinointiviesteillä, jotka estävät kykyäsi edistää erityistä yhteyttä.Samaa kykyä tai asiantuntemusta tarjotaan kaikkialla Internetissä, mutta se, mikä erottaa sinut kilpailusta, on tarinasi ja miten se esitetään digitaalisessa tilassa.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (1)

Digitaalinen brändäys tarkoittaa brändin tarinan ja läsnäolon luomista digitaalisessa tilassa.Digitaalinen brändäys on avain merkityksellisen yhteyden luomiseen kohderyhmään.Kyse on ainutlaatuisen ehdotuksen käytöstä itsesi ja tarjousten erottamiseksi kilpailusta.

Rikkotaan nyt jokainen komponentti tuttuihin markkinointitermeihin.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (2)

Digitaalinen identiteettisi

Digitaalisen tuotemerkin on oltava erilainen kuin perinteiset brändäysideat.Tuotemerkki ei voi vain kertoa meille, mitä se edustaa, ja odottaa sitten meidän uskovan siihen.Tuotemerkin täytyy elää arvonsa ja kommunikoida ne sitten digitaalisen brändäyksen kautta.

Napsauta twiittiä

Kaksi digitaalisen identiteetin rakentamiseen käytettyä tehokasta välinettä ovat sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media.

Sisältömarkkinointi

Kun sinulta kysytään kasvatuksestasi, mikä motivoi sinua tai miten olet saavuttanut tietyt tavoitteet, saatat löytää itsesiKerro tarina.Tarina haasteista ja esteistä, jotka olet voittanut.Vielä tärkeämpää on, kuinka nämä haasteet vaikuttavat tarjoamasi tarjouksiin tai kehittämäsi tuotteesi tai palveluihin.

Pohjimmiltaan tämä on henkilöllisyytesi.

Ymmärtäminen, kuinka haasteet, jotka olet kohdellut kohdeyleisösi toiveisiin ja tarpeisiin, ovat tärkeitä.Sisämarkkinointia käytetään parhaiten käyttäjän matkan eri vaiheisiin soveltuvan asiaankuuluvan sisällön tarjoamiseen, joka välittää, kuinka tuotteesi tai palvelusi on strategisen sisällön sarjan kautta ratkaisu.

On tärkeää huomata, että arvon tarjoaminen tarjoamasi on paras tapa aloittaa henkilöllisyyden rakentaminen.Arvoehdotuksen uudelleenvalvonta tai miksi olet parempi kuin kilpailu on paras tapa jatkaa sitoutumista kohdeyleisösi kanssa.

KATSO MYÖS: Sisältösuunnitteluvinkit kilpailla suurten tuotemerkkien kanssa

Siirrytään nyt siihen, kuinka sosiaalista mediaa käytetään digitaalisen identiteettisi rakentamiseen.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median sitoutumisesi välittävät tuotemerkkisi äänen.Tilapäivityksistäsi tapaan, jolla vastaat kommentteihin, välittää tuotemerkin ääntä.Sosiaalisen median toiminta on suuri tietoisuuden rakentaja, ja sitä voidaan käyttää identiteettisi muokkaamiseen.

Jos et ole varma miten aloittaa, aloita sosiaalisesta kuuntelusta auttaaksesi digitaalista identiteettiäsi.Tutki yleisöä ohjaamaan digitaalista identiteettiäsi.Sinun ei tarvitse muuttaa henkilöllisyyttäsi sen perusteella, mitä yleisö haluaa.Sinun on muutettava tapa, jolla puhut yleisöllesi ja henkilöllisyytesi muotoilee kyseinen kokemus.

KATSO MYÖS: Sosiaalisen median optimoinnin 5 sääntöä (SMO)

Kun olet perustanut henkilöllisyytesi, on aika keskittyä näkyvyyteen.

Näkyvyys

Kosketuspisteet

Digitaalisen tuotemerkin toinen komponentti on näkyvyys.Harkitse tätä kaikkia kosketuspisteitä, joissa kohdeyleisösi altistuu tuotemerkillesi digitaalisessa tilassa.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (3)

Tämä sisältää verkkosivustosi, online -hakutulokset, sosiaalisen median verkot ja tarkistussivustot.Luonnollisesti prioriteetti ja resurssit asetetaan "hallittuihin" kosketuspisteisiin, kuten verkkosivustollesi, mutta vaikutusvaltaisimmat kosketuspisteet ovat sellaisia, jotka ovat "hallitsemattomia", jotka ovat luokitus- ja tarkistussivustosi.

KATSO MYÖS: 6 psykologiapohjaista suunnitteluvinkkejä sitoutumisen parantamiseksi verkkosivustollesi

Digitaalimainokset

Digitaalinen mainonta edistää myös näkyvyyttäsi ja sitä pidetään ”hallittuna” kosketuspisteinä.Vahvan digitaalisen mainoskampanjan avulla voit luoda erittäin kohdennettuja kampanjoita.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (4)

SEO

Kriittinen osa näkyvyyttäsi on yleisön hakukoneiden tulokset.Hakukoneiden kärjessä oleva luettelo ei vain auta lisäämään näkyvyyttäsi, vaan se välittää, että olet tietoinen kohdeyleisösi tarpeista ja ymmärrät heidän hakukäyttäytymisensä.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (5)

Hakukoneiden tulokset lisäävät myös uskottavuutta, koska monet kuluttajat uskovat, että jos brändi näkyy hakukoneiden ensimmäisessä paikassa, sen on oltava erittäin uskottava.

KATSO MYÖS: Kuinka parantaa tuotemerkkien parempaa SEO: ta

Uskottavuutesi

Voit viettää vuosia uskottavuutesi rakentamiseen, mutta tuhoaminen voi kestää sekuntia.On tärkeää rakentaa aktiivisesti palautesilmukka kohdeyleisösi kanssa suojellaksesi uskottavuuttasi.Oikein vakiintunut digitaalinen tuotemerkki voi hyödyntää kaikkia kosketuspisteitä palautteen keräämiseen, mikä puolestaan lisää uskottavuutta.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (6)

Sosiaaliset tehtävät edistävät myös uskottavuuttasi.Kun käytät sosiaalisia sitoutumisia digitaaliseen tuotemerkkiin, meidän on harkittava yleistä käyttökokemusta ja keskityttävä avoimuuteen ja luottamukseen.Jos olet tarkkaavainen seuraajillesi ja vastaat autenttisesti, lisäät luonnollisesti uskottavuuttasi.

Digitaaliset brändäysetuudet ammattilaisille

Ammattilaisena digitaalisen tuotemerkin ja henkilökohtaisen tuotemerkin välisen eron ymmärtäminen on kriittistä digitaalisten tuotemerkkiesi kannalta.

Digitaalinen brändäys ei ole henkilökohtainen brändäys.Henkilökohtaisen tuotemerkin impulssi tunnetaan digitaalisen brändäyksen aikana, se on tuloksia.

KATSO MYÖS: Digitaalinen brändäys vs. henkilökohtainen brändäys

Alta löydät luettelon siitä, kuinka digitaalinen brändäys vaikuttaa eri toimialoihin ja ammateisiin.

Kirjoittajat- Digitaalinen tuotemerkki auttaa sinua löytämään kirjallisen edustajan, joka etsii uutta kykyä.Tämä edustaja aikoo tarkastella digitaalista tuotemerkkiäsi nähdäksesi kuinka monta kirjaa voit myydä.

Asianajajan- Asianajajana, jolla on loistava digitaalinen tuotemerkki, voit saada enemmän asiakkaita ja johtaa, koska digitaalinen läsnäolosi tuo ihmiset, jotka etsivät lakimiehiä yritykseesi.

Kiinteistövälittäjät- Jos sinulla on kiinteistönvälittäjä, saat lisää johtoja, sinulla on enemmän arvosteluja, työskennellä uusien asunnonomistajien tai ihmisten kanssa, jotka yrittävät ostaa sijoituskiinteistöjä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Konsultit- Jos olet alasi asiantuntija ja sinulla ei ole digitaalista tuotemerkkiä, et ole asiantuntija (ainakin useimpien kuluttajien silmissä).Ihmiset aikovat olla tekemisissä brändisi kanssa, onko sinulla vakiintunut tuotemerkki vai ei.Hallitse digitaalista tuotemerkkiäsi ja tee ihmisille helppoa olla vuorovaikutuksessa kanssasi ja rakentaa enemmän uskottavuutta.

Pastorit ja hengelliset johtajat- Jos olet pastori ja haluat rakentaa seurakunnan tai enemmän seuraajia, digitaalinen tuotemerkki auttaa kasvattamaan kyseistä seurakuntaa.

Virkamiehet- Me kaikki tiedämme digitaalisen alustan merkityksen ja sen roolin viimeaikaisissa vaaleissa.Joten jos sinulla on tämä heikko digitaalinen tuotemerkki, on vaikeampaa kerätä lahjoituksia tai galvanisoi tätä perustaa, jota yrität kehittää.

Yritysjohtajat- Liiketoiminnan johtajana on parasta erottaa itsesi muista johtajista.Käytä digitaalista tuotemerkkiäsi näyttääksesi arvo, jonka aiot tuoda organisaatiolle.

Viihdyttäjät- Viihdyttäjänä voit käyttää digitaalista tuotemerkkiäsi lisäämään silmämunia tai enemmän näkymiä tuotantoon.Jos haluat rakentaa verkkoalustasi, joka ylittää kilpailusi, sinun on rakennettava kyseinen digitaalinen tuotemerkki.

Kaikki muut-Viime kädessä, jos yrität tarjota tuotetta tai palvelua, digitaalinen tuotemerkki auttaa ohjaamaan kohdeyleisöäsi päätöksentekoprosessinsa kautta.

Riippumatta siitä, mikä alasi tai ammatti digitaalinen brändäys koskee ainutlaatuista tilannettasi.Haluat varmistaa, että sinulla on parempi käsitys siitä, kuinka digitaalinen tuotemerkki voi vaikuttaa sinuun ja yritykseesi ja kuinka voit käyttää sitä kykyjen, taitojen tai asiantuntemuksesi markkinoimiseen.

Digitaaliset brändäysetuudet organisaatioille

Organisaationa digitaalinen brändäys vie sinut käyrän edelle.

Ymmärtäminen, kuinka nykypäivän tekniikka kokoontuu kehittämään merkittäviä kokemuksia asiakkaillesi, asiakkaillesi, johdoille, potilaille ja kuluttajille, on ensimmäinen askel vankan digitaalisen tuotemerkin rakentamiseen.Näiden tekniikoiden vetäminen yhteen rakentaaksesi suhteita kohderyhmään on kriittistä digitaalisen tuotemerkkien toteuttamiselle.

Koska nykypäivän kuluttaja käyttää digitaalisia alustoja (ts. Online -hakua, sosiaalista mediaa, mobiilisovelluksia jne.) Auttaakseen heidän ostopäätöstään, vankan digitaalisen tuotemerkin perustaminen lisää asiakkaiden hankkimista, lyijyn luomista, sisällönkulutusta ja tuotemerkkitietoisuutta.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (7)

Upea esimerkki, jonka suurin osa meistä on kokenut, on auton ostaminen.Tämän prosessin aikana voit tehdä paljon tutkimusta tehdäksesi tietoisen päätöksen ennen kuin puhutaan autokaupan kanssa.Kun päätät tulla rakennukseen, olet nyt tietoisempi ja sinunbrändin käsitysopastaa sinut tämän prosessin läpi.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (8)

Tästä syystä digitaalinen brändäys on niin tärkeä yrityksellesi.Asiakkaat ovat paljon tietoisempia brändistäsi ennen yrityksen holhoa.Varmista, että keskityt digitaalisen tuotemerkin läsnäolon parantamiseen, jotta asiakkaasi tuntuu mukavammalta tehdä liiketoimintaa kanssasi.

Yrityksille

Nykypäivän kuluttajat odottavat, että yritykset ovat avoimempia - tosiasiallisesti he vaativat sitä.Kun yritykset keskittyvät vankan digitaalisen tuotemerkin rakentamiseen, heillä on syvempi käsitys siitä, kuinka kuluttajat ovat vuorovaikutuksessa brändinsä kanssa digitaalisessa tilassa.Tämä ymmärrys ei vaikuta vain sen markkinointiin, vaan myös sen liiketoimintaan.

Voittoa tavoittelemattomille

Voittoa tavoittelemattomana organisaationa digitaalinen tuotemerkki on kriittinen rahoituksellesi, lahjoituksillesi ja lisääntyneelle tietoisuudelle.Yksi tapa, jolla avunantajat vahvistavat ponnistelujasi, on digitaalisten ponnistelujen tarkistaminen.Upea voittoa tavoittelematon digitaalinen tuotemerkki välittää organisaation innovaatio-, pätevyyden ja liiketoiminnan tahdon.

Pienyrityksille

Pienyrityksenä suuri osa digitaalisesta tuotemerkistäsi perustuu omistajan tai toimitusjohtajan ponnisteluihin.Vahva digitaalinen tuotemerkki auttaa erottamaan yrityksesi ja välittämään miksi olet ainutlaatuinen.Tungosta markkinoilla sinun on tehtävä kaikkensa asettaaksesi yrityksesi parhaaseen mahdollisuuteen voittaa.

Suurimmalla osalla pienyrityksiä ei ole markkinointibudjetteja kilpaillakseen Fortune 100 -yrityksen kanssa.Digitaalisiin kanaviin keskittyminen on huomattavasti halvempaa kuin perinteiset markkinointikanavat.Seurauksena on, että pienyrityksillä on suurempi tarve perustaa vahvempi digitaalinen tuotemerkki, jotta he voivat tehokkaasti tavoittaa enemmän asiakkaita.

Digitaalinen tuotemerkkivirhe

Tuotemerkit yrittävät yhä enemmän esitellä enemmän persoonallisuutta markkinointiviestinnässään.Jotkut tekevät tämän hyvin, kun taas toiset, ei niin paljon.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (9)

Brändin, joka välittää ihmisen kaltaisen persoonallisuuden, lisää heidän luottamustaan ja aitoutta.Perinteisessä markkinoinnissa brändin persoonallisuus on veistetty tai projisoidaan kuluttajille.Digitaalisessa tilassa tämä persoonallisuus välitetään sitoutumisen, valintaikkunan ja läsnäolon sekä tietyillä alustoilla.Muista, että vain esiintyminen ja osallistuminen keskusteluihin on lausunto itsessään.

DBI -vinkki:Kuinka hallitset tuotemerkkiäsi, on valtavia vaikutuksia.Jos tuotemerkkikampanjasi puuttuvat merkki, saatat joutua tutkimaan yrityskulttuuriasi.

Digitaalinen tuotemerkki voi kattaa kuilun liiketoiminnan tavoitteiden ja sen, mitä kohdeyleisösi haluaa olla tekemisissä.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (10)

Jos kuluttajasi haluaa löytää sinut tai tarkistaa viitteet, digitaalisen tuotemerkin tulisi heti puuttua näihin huolenaiheisiin.

What Is Digital Branding – Digital Branding Institute (11)

Lopulliset ajatukset

Sillä ei ole väliä, oletko henkilö, joka haluaa hyötyä asiantuntemuksestasi tai organisaatiosta, joka haluaa muuttaa yleisösi, digitaalinen brändäys on priorisoitava.Digitaalinen brändäys on yrityksen identiteetti, näkyvyys ja uskottavuus kuluttajien keskuudessa, jotka löytävät, ja ovat vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa verkossa.

Koska tämän päivän kuluttaja käyttää online -alustoja (ts. Online -hakua, sosiaalista mediaa, mobiilisovelluksia jne.) Auttaakseen heidän ostopäätöstään, vankan digitaalisen tuotemerkin perustaminen lisää asiakkaiden hankkimista, lyijyn luomista, sisällönkulutusta ja tuotemerkkitietoisuutta.

Yritysten omistajina, markkinoijina tai yleisön rakentamisessa ihmisistä meidän kaikkien on keskityttävä vahvan digitaalisen tuotemerkin rakentamiseen, koska päivän päätteeksi liiketoimintamme riippuu siitä.

Haluan tietää ajatuksesi.Mikä on mielestäsi vaikein osa digitaalisen tuotemerkin rakentamista?Jätä kommentti alle ...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 08/11/2023

Views: 6107

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.