Mikä on postipetos: rangaistukset, esimerkit ja muut asiaan liittyvät rikokset (2023)

Minua on siunattu asumaan samassa paikassa hyvin pitkään. Meillä on yhteisiä postilaatikoita tai ryhmä postilaatikoita, joihin käymme päivittäin hakemassa postia.

Kuka tietää, kuinka monta postia on vuosien varrella tullut kotiini, jotka kuuluvat jollekin toiselle? En todellakaan voinut kertoa sinulle, liian monta laskettavaksi.

Joskus he ovat naapureitani ja toisinaan he kuuluvat satunnaisille ihmisille, joista en ole koskaan kuullut. Tätä on tapahtunut yhä uudelleen ja uudelleen, ja kunnollisena ihmisenä olen yrittänyt saada tämän postin niille, joille se kuuluu.

Olen siis vuosien varrella oppinut vähän postista.

Mutta sen lisäksi, että olen yrittänyt saada postia, joka ei kuulu minulle, laillisille omistajille, olen myös oppinut, että kaikki eivät tee oikein.

COVID-19-pandemian alkaessa oli monia, monia tarinoita, joissa postipetokset olivat yleisiä ja postilaatikoihin murtautuminen oli yleisempää.

Ihmiset saivat kaiken postitse joko Yhdysvaltain postitoimistolta, UPS:ltä tai Fedexiltä.

Jos olet kuten minä, saatat olla jo Amazon-narkari, tiedän, että COVID-aikana pakettisuhdeni kasvaa monta kertaa. Tarkoitan, että kun sinulla on tylsää kotona, ei ole muuta kuin verkko-ostoksia? Mutta mitä tapahtuu, kun kuistimerirosvot varastavat paketit, kuten niitä on sanottu?

Entä jos olet kuisti merirosvo?

Postin varkaudet ja postipetokset ovat suuria ongelmia Nevadassa.

Kun posti varastetaan ja sitä käytetään jonkun muun omaisuuden tai henkilöllisyyden huijaamiseen tai varastamiseen, se on liittovaltion rikos, josta voidaan tuomita pitkiä vankeusrangaistuksia. Koska posti liikkuu koko maassa, hallitus säätelee postipalvelua ja siksi postiin liittyvät rikokset ovat liittovaltion tasolla.

Liittovaltion laki, joka säätelee postipetoksia

18 U.S.C. 1341 § 1341 sanoo:

"Joka, joka on suunnitellut tai aikoo suunnitella minkä tahansa suunnitelman tai keinotekoisen petoksen tai hankkiakseen rahaa tai omaisuutta väärillä tai petollisilla teeskentelyillä, esityksillä tai lupauksilla tai myy, luovuttaa, lainaa, vaihtaa, muuttaa, antaa pois, jakaa , toimittaa tai toimittaa tai hankkia laitonta käyttöä varten väärennettyjä tai harhaanjohtavia kolikoita, sitoumuksia, vakuuksia tai muita esineitä tai mitään sellaista, jonka esitetään olevan tai väitetään tai väitetään olevan väärennetty tai harhaanjohtava esine tällaisen suunnitelman toteuttamiseksi tai keinotekoinen tai yrittää tehdä niin, sijoittaa mihin tahansa postitoimistoon tai valtuutettuun säilytyspaikkaan postilähetyksiä, mitä tahansa postin lähettämää tai toimitettavaa tavaraa tai asiaa varten tai tallettaa tai antaa tallettaa mitä tahansa lähetettävää tavaraa tai asiaa tai minkä tahansa yksityisen tai kaupallisen valtioiden välisen rahdinkuljettajan toimittamana, tai ottaa tai vastaanottaa heiltä minkä tahansa tällaisen aineen tai asian, tai tietoisesti saa toimittamaan tavaramerkin tai tällaisen rahdinkuljettajan toimittaman sen ohjeen mukaisesti tai paikkaan, jonne se on tarkoitettu toimitettavaksi henkilö, jolle se on osoitettu, on tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään 20 vuodeksi tai molemmiksi. Jos rikkomus liittyy presidentin julistaman suurkatastrofin tai hätätilanteen yhteydessä valtuutettuun, kuljetettuun, siirrettyyn, maksettuun tai maksettuun etuun tai liittyy siihen, tai jos rikkomus koskee rahoituslaitosta, tällaiselle henkilölle määrätään sakko enintään 1 dollari. miljoona dollaria tai vangittu yli 30 vuodeksi."

Emme odota lukevamme kaikkea, mutta se on liittovaltion laki postipetoksista.

Pohjimmiltaan postin varastaminen henkilöllisyyden tai rahan varastamiseksi tai kaiken laittoman lähettäminen postissa on liittovaltion rikos, ja jos varastat rahaa hätärahastosta, rangaistukset ovat paljon ankarammat.

Mikä on postipetos?

Postipetos tarkoittaa postin käyttämistä tai varastamista toisen huijaamiseen. Koska tämä on liittovaltion rikos, sen on sisällettävä neljä elementtiä, ilman yhtä neljästä rikosta ei voida pitää postipetoksina:

 1. Petollinen järjestelmä- Käytössä oli suunnitelma, jolla toiselta tai yritykseltä riistettiin omaisuutta, rahaa tai rehellisiä palveluita esimerkiksi yrittämällä saada kaupallisia salaisuuksia postin kautta.
 2. Siellä olitahallisuusvastaaja huijaamaan
 3. Materiaalin harhaanjohtaminentotuudesta
 4. Vastaajakäytti postijärjestelmääpettää

Olemme nähneet monia postipetosjärjestelmiä vuosien varrella tekaistuista hyväntekeväisyysjärjestöistä arpajaishuijauksiin.

Monet näistä suunnitelmista käyttävät markkinointia tai uskontoa saadakseen uhrin kiinnostumaan siitä, mistä hän muuten saattaisi epäillä. Olen nähnyt myöhäisillan tiedotusmainoksia, joissa saarnaaja tarjoaa minulle "ihmelähdevettä" pyytäessään lahjoitusta.

Vaikka tämä ei ole laitonta, koska se tarjoaa jotain ja kuuluu uskonnon suojan alle, mutta olkaamme rehellisiä, ihmelähdevesi on vesijohtovettä ja hän pyytää rahaa.

Kaikissa muissa olosuhteissa (eli uskonnon ulkopuolella) tätä pidettäisiin postipetoksen rikoksena.

Mitkä ovat postipetosten rangaistukset

Postipetos on liittovaltion rikos, joten rangaistukset ovat luonteeltaan liittovaltion tasolla. Jos sinut tuomitaan tavallisen postin petoksesta, voit saada seuraavat tuomiot:

 • Jopa 20 vuotta liittovaltion vankilassa
 • Sakon määrää tuomari

Jos postipetos liittyy liittovaltion katastrofiapurahastoihin tai koskee pankkia tai muuta rahoituslaitosta, tuomio voisi olla:

 • Jopa 30 vuotta liittovaltion vankilassa
 • Ja jopa 1 000 000 dollarin sakko

Tuomioistuin voi kaikissa tapauksissa määrätä vastaajan maksamaan korvauksia uhreille

Mitkä ovat puolustuskeinot syytteitä vastaan

Puolustusryhmäsi käyttää todennäköisesti kolmea seuraavaa puolustusta syytöksiä vastaan:

 1. Ei aikomusta huijata-Sinulla ei ollut aikomusta, tämä on aineetonta ja usein vaikea todistaa. Syyttäjän on todistettava tahallisuus todisteilla. Aikomuksen osoittaminen koskee henkilön mielentilaa tai sitä, että aikoit huijata uhria. Jos tätä ei voida todistaa, syytteet on hylättävä
 2. Ei käytetä postia– Vaikka olisit tehnyt laitonta toimintaa, sinun on täytynyt käyttää postia jossain muodossa tullaksesi tuomituksi postipetoksesta. Todisteisiin tulee sisältyä postilaput, seurantanumerot tai postin työntekijät todistavat. Jos postin käytöstä ei ole näyttöä, syytteet on hylättävä.
 3. Laiton poliisin etsintä- Monissa rikosasioissa, mukaan lukien postipetokset, poliisin etsintä ja takavarikko voivat tulla kysymykseen ja niitä voidaan käyttää puolustuksena. Vaikka olisit todella syyllistynyt rikokseen, mutta todisteet haettiin laittomasti, todisteet voidaan heittää pois ja valamiehistön on jätettävä tuomitsemisen mahdottomaksi huomiotta. Hyvä puolustustiimi tutkii tätä aina mahdollisuutena, koska sitä tapahtuu useammin kuin uskotkaan.

Mitkä ovat puolustukset syytteitä vastaan

Toisin kuin useimmat osavaltion lait, mukaan lukien Nevada, jossa useimmat rikosrekisterit voidaan sinetöidä, Federal Mail Fraud -syytteitä ei voida sinetöidä, ja ne pysyvät rekisterissäsi loppuelämäsi ajan.

Tämä voi estää sinua saamasta työtä tulevaisuudessa tai jopa estämään sinua saamasta asuntoa tai kotia. Jotain pohdittavaa, kun palkkaat puolustusjoukkueen.

Aiheeseen liittyvä Crimesto-postipetos

Lankapetos

Sen sijaan, että käyttäisit etanapostia petosten tekemiseen, käytät lankapalveluja, kuten Western Unionia tai Internetiä, suunnitelman toteuttamiseen. Olemme kaikki kuulleet tarinoita ihmisistä, jotka ovat lähettäneet tuhansia dollareita jollekin väittäen olevansa rakastuneet heihin, mutta he eivät ole koskaan tavanneet tai nähneet henkilöä. Vaikka tämä saattaa tuntua hullulta, sitä tapahtuu joka päivä hyväuskoisille uhreille. Rangaistukset pankkipetoksista ovat samat kuin postipetoksista.

Pankkipetos

Tämä on silloin, kun vastaaja aikoo huijata rahoituslaitosta, kuten pankkia. Tämä sisältää identiteettivarkauden, varojen ohjaamisen ja tietojenkalastelun. Pankkipetoksesta määrättävät sakot ovat huomattavasti korkeammat kuin tavallisista postipetoksista.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko postipetos liittovaltion rikos vai valtion rikos?

Molemmat, mutta useimmiten sitä syytetään liittovaltion rikoksena.

Mikä on postipetosten vanhentumissääntö?

Postipetosten ja pankkipetossyytteiden vanhentumisaika on viisi vuotta, paitsi jos kyseessä ovat rahoituslaitokseen vaikuttavat suunnitelmat, joissa se on kymmenen vuotta (viite 18 U.S.C. § 3282 ja 18 U.S.C. § 3293).

Voiko minua veloittaa, jos en todellakaan lähettänyt mitään postin kautta?

Kyllä, vaikka et lähettänyt mitään postitse, mutta käytit postipalvelua suunnitelmasi edistämiseen, sinua voidaan syyttää postipetoksesta.

Mitkä ovat postipetosten rangaistukset?

Postipetoksesta voidaan tuomita jopa 30 vuoden vankeusrangaistus ja 1 000 000 dollarin sakko olosuhteista riippuen.

Voinko sinetöidä tietoni, jos minut tuomitaan postipetoksesta?

Ei, et voi sinetöidä kirjaasi, jos sinut tuomitaan postipetoksesta. Se on liittovaltion rikos ja pysyy tietueessasi loppuelämäsi.

Miksi palkata puolustajia

Postipetos tai mikä tahansa petos on vakava rikos, josta voidaan syyttää, ja kuten näette, seuraukset voivat olla vakavia.

Jos sinua on syytetty postipetoksesta Nevadassa, tarvitset puolustustiimin, jolla on kokemusta ja resursseja tutkiaksesi ja puolustaaksesi tapaustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on vuosien kokemus rikosoikeudesta.

Asianajaja- ja tutkijatiimimme asettaa asiasi etusijalle, työskentelemme asiakkaidemme hyväksi.

Kerromme sinulle, mitä odottaa, kun tulet ilmaiseen tapausarviointiin.

Käsittelemme kaikenlaisia ​​rikosasioita, mukaan lukien postipetokset, pankkipetokset, pankkipetokset ja muut rikokset.

Tiimimme tutkii sinua vastaan ​​esitetyt syytteet perusteellisesti ja suunnittelee sopivan puolustusstrategian.

Joissakin tapauksissa voimme saada maksuja alennetuksi tai hylätyksi tapauksen olosuhteiden mukaan.

Soita The Defendersille tänään saadaksesi ilmaisen tapauksen arvioinnin.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 04/11/2023

Views: 5898

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.