Mikä osa puhetta on sana "The"? (2024)

What Part of Speech Is the Word 'The'? (1)

Kun alat hajottaa sitä, englannin kieli on melko monimutkaista - varsinkin jos yrität oppia sen tyhjästä! Yksi tärkeimmistä englanninkielisistä sanoista on ymmärrettävä.

Mutta mikä osa puhetta on sana,ja milloin sitä pitäisi käyttää lauseessa?Onko sanatheprepositiota? Onthepronomini? Vai onko se sanathepidetään eri osana puhetta?

Auttaa sinua oppimaan tarkasti, miten sanathetoimii englannin kielellä, teemme tässä artikkelissa seuraavasti:

  • Vastaa kysymykseen: "Mikä puheen osa onthe?"
  • Selitä kuinka käyttäätheoikein lauseissa, esimerkein
  • Anna täydellinen luettelo muista sanoista, jotka luokitellaan samaksi sanan osaksi kuintheenglannin kielellä

Okei, aloitetaan sanan oppiminenthe!

What Part of Speech Is the Word 'The'? (2)

Mikä osa puhetta on SanaThe?

Englannin kielellä sanatheOn luokitellaan artikkeliksi,joka on sana, jota käytetään määrittämään substantiivi. (Tästä lisää vähän myöhemmin.)

Mutta artikkeli ei ole yksi puheen kahdeksasta osasta.Artikkeleita pidetään eräänlaisena adjektiivina, joten "the" on teknisesti myös adjektiivi. Kuitenkin "the" voi joskus toimia myös adverbina tietyissä tapauksissa.

Lyhyesti,sana "the" on artikkeli, joka toimii sekä adjektiivina että adverbina riippuen siitä, miten sitä käytetään. Sen sanottuaanthekäytetään yleisimmin englanninkielisenä artikkelina. Joten jos mietit: "Onthepronomini, prepositio tai konjunktio", vastaus on ei: se on artikkeli, adjektiivi ja adverbi!

What Part of Speech Is the Word 'The'? (3)

Vaikka voisimme ajatella artikkelia tarinana, joka ilmestyy sanomalehdessä tai verkkosivustolla, englannin kielioppissa artikkelit ovat sanoja, jotka auttavat määrittämään substantiivit.

Theartikkelina

Mitä ovat "artikkelit" englannin kielellä? Artikkelit ovat sanoja, jotka tunnistavat substantiivitosoittaakseen, onko substantiivi spesifinen vai epäspesifinen.Substantiivit(henkilö, paikka, asia tai idea) voidaan tunnistaa kahdesta erilaisesta englanninkielisestä artikkelista:määrätyt artikkelit tunnistavat tietyt substantiivit,ja epämääräiset artikkelit tunnistavat epäspesifiset substantiivit.

sanatheSitä pidetään määrättynä artikkelina, koska se määrittelee substantiivin merkityksen yhdeksi tietyksi asiaksi. Se on artikkeli, joka antaa substantiivin avarmaamerkitys: määrätty artikkeli. Yleensä määrättyjä artikkelia käytetään tunnistamaan substantiivit, joista yleisö jo tietää. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, kuinka "the" toimii määrättynä artikkelina:

Menimmetherodeo lauantaina. Näitköthecowboy joutua polkemaanthesonni?

Tässä (karkeassa!) lauseessa on kolme tapausta, joissa "the" toimii määrättynä artikkelina:therodeo,thecowboy jathesonni. Huomaa, että jokaisessa tapauksessathetulee suoraan ennen substantiivia. Tämä johtuu siitä, että artikkelin tehtävänä on tunnistaa substantiivit.

Kussakin näistä kolmesta tapauksestatheviittaa tiettyyn (tai tiettyyn) henkilöön, paikkaan tai asiaan.Kun puhuja sanootherodeo, he puhuvat yhdestä tietystä rodeosta, joka tapahtui tietyssä paikassa ja tiettyyn aikaan. Sama koskeethecowboy jathehärkä: nämä ovat kaksi tiettyä ihmistä/eläintä, joille tapahtui yksi kauhea asia!

Voi olla helpompaa nähdä kuinka määrälliset artikkelit toimivat, jos näet ne samassa lauseessa kuin epämääräinen artikkeli (ataian). Tämä lause selventää eroa huomattavasti:

Alepakko lensi sisääntheravintola ja sai ihmiset paniikkiin.

Okei. Tässä lauseessa on kaksi artikkelia:aja.Joten mitä eroa sillä on? Hyvin,sinä käytätakun viittaat yleiseen, epäspesifiseen henkilöön, paikkaan tai asiaan, koska se on määrittelemätön artikkeli. Joten tässä tapauksessa käyttämälläakertoo meille, että tämä ei ole tietty lepakko. Se on vain satunnainen lepakko luonnosta, joka päätti lähteä seikkailuun.

Huomaa, että esimerkissä kirjoittaja käyttäätheviitata ravintolaan.Tämä johtuu siitä, että tapahtuma tapahtui tietyssä paikassa tiettyyn aikaan ja tiettyyn aikaan paikka.Lepakko lensi tiettyyn ravintolaan aiheuttamaan tuhoa, minkä vuoksi sitä kutsutaan nimellätheravintola lauseessa.

Viimeinen asia, joka tulee pitää mielessä, on setheonvainvarma artikkeli englannin kielellä, ja sitä voidaan käyttää sekä yksikkö- että monikkosubstantiivien kanssa. Tämä on luultavasti yksi syy, miksi ihmiset tekevät virheen kysyessään: "Onthepronomini?" Koska artikkelit, mukaan lukien,määrittää substantiivien merkityksen, näyttää siltä, ​​​​että niitä voitaisiin yhdistää myös pronomineen kanssa. Mutta näin ei ole. Muista vain: artikkelitvainmuokata substantiivit.

What Part of Speech Is the Word 'The'? (4)

Adjektiivit ovat sanoja, jotka auttavat kuvaamaan substantiivit. Koska "the" voi kuvata, onko substantiivi tietty objekti vai ei, "the" pidetään myös adjektiivina.

Theadjektiivina

Tiedät nyt sentheon luokiteltu määrätyksi artikkeliksi ja sethekäytetään viittaamaan aerityisiähenkilö, paikka tai asia.Mutta sen määrittäminen, mikä osa puheartikkeleista on, on hieman hankalaa.

Englannin kielessä on kahdeksan puheen osaa: substantiivit, pronominit, verbit, adverbit, adjektiivit, prepositiot, konjunktiot ja interjektiot. Näissä kahdeksassa englanninkielisessä puheosassa on se, että ne sisältävät pienempiä luokkia englanninkielisiä sanoja ja lauseita. Aartikkeleita pidetään eräänlaisena määrittäjänä, joka on adjektiivityyppi.

Selvitetään, kuinka artikkelit kuuluvat "määrittäjien" sateenvarjon alle, jotka kuuluvat adjektiivien sateenvarjon alle. Englanniksi luokka"määrittäjät" sisältää kaikki englannin kielen sanat ja lauseet, jotka on yhdistetty substantiiviin ilmaisemaan näkökohtaa siitä, mihin substantiivi viittaa.Muutamia esimerkkejä määrittäjistä ovata, an, tämä, tuo, minun, heidän, monet, harvat, useat, jokainen,jaminkä tahansa. Thekäytetään substantiivin edessä ilmaisemaan, että substantiivi viittaa tiettyyn asiaan, eikö niin? Siksi "the" voidaan pitää määrittäjänä.

Ja näin päättäjät – artikkeli mukaan lukienthe- voidaan pitää adjektiiveina.Artikkelit ja muut määrittäjät luokitellaan joskus adjektiiveiksi, koska ne kuvaavat niitä edeltäviä substantiivit.Teknisesti,thekuvaa substantiivia, jota se edeltää kommunikoimalla tarkkuutta ja suoraa. Kun sanot "ankka", kuvailet substantiivia "ankka" viittaavan tiettyyn ankkaan. Tämä on eri asia kuin sanominenaankka, mikä voi tarkoittaa mitä tahansa ankkaa kaikkialla maailmassa!

What Part of Speech Is the Word 'The'? (5)

Kun "the" tulee suoraan ennen sanaa, joka ei ole substantiivi, se toimii adverbina adjektiivin sijaan.

Theadverbina

Lopuksi mainitsimme senthevoidaan käyttää myös adverbina,joka on yksi kahdeksasta puheen pääosasta, jotka hahmottelimme edellä. Adverbit muokkaavat tai kuvaavat verbejä, adjektiiveja tai muita adverbejä, muttaei koskaanmuokata substantiivit.

Joskus,thevoidaan käyttää vertailevassa asteessa esiintyvien adverbejen tai adjektiivien muokkaamiseen.Adverbit tai adjektiivit, jotka vertaavat kahta tai useampaa asiaa kuvaavan tunteen, olotilan tai toiminnan määrää tai voimakkuutta, ovat vertailutasossa. Joskusthetulee näkyviinennennämä adverbit tai adjektiivit auttavat välittämään vertailun!

Tässä esimerkki missäthetoimii adverbina artikkelin/adjektiivin sijaan:

Lainey uskoothejärkyttävimmät asiat.

Okei. Tiedämme sen millointhetoimii adjektiivina, se tulee ennen substantiivia selventääkseen, onko se spesifinen vai ei-spesifinen. Tässä tapauksessa kuitenkintheedeltää sanaasuurin osa,joka ei ole substantiivi – se on adjektiivi. Ja koska adverbi muokkaa adjektiivia, adverbia tai verbiä, se tarkoittaathetoimii adverbina tässä lauseessa.

Tiedämme, että se voi olla hieman monimutkaista, joten kaivataanpa toinen esimerkki yhdessä:

Giovannin ontheparas pizzapaikka Montanassa.

Temppu selvittää, onko artikkelithetoimii adjektiivina tai adverbina on melko yksinkertainen: katso vain sanaa suoraan sen jälkeentheja selvittää sen osa puhetta. Jos tämä sana on substantiivi, niinthetoimii adjektiivina. Jos tämä sana ei ole substantiivi, niinthetoimii kuin adverbi.

Lue nyt toinen esimerkki uudelleen. sanathetulee sanan edelleparhaat.Onko paras substantiivi? Ei, se ei ole.Parhaaton adjektiivi, joten tiedämme senthetoimii kuin adverbi tässä lauseessa.

What Part of Speech Is the Word 'The'? (6)

Kuinka käyttääTheOikein lauseissa

Tärkeä osa vastausta kysymykseen "Mikä osa puhetta on sanathe?" sisältää käytön selityksentheoikein lauseessa. Artikkelit kutentheovat joitakin yleisimpiä englannin kielen sanoja. Joten sinun on tiedettävä, miten ja milloin sitä käytetään! Ja käytön jälkeentheKoska adverbi on vähemmän yleinen, annamme esimerkkejä siitäthevoidaan käyttää myös adverbina.

KäyttämälläTheartikkelina

Yleisesti ottaen se on oikein ja tarkoituksenmukaista käyttäätheminkä tahansa substantiivin edessä, kun haluat välittää tarkkuuden. Usein oletetaan, että käytättheviitata tiettyyn henkilöön, paikkaan tai asiaan, jonka henkilö, jolle puhut, on jo tietoinen.Usein tämä yhteinen tietoisuus siitä, keneen, mihin tai mihin "the" viittaa, syntyy keskustelussa jo sanotuista asioista tai tietyn sosiaalisen tilanteen kontekstin vihjeistä..

Katsotaanpa esimerkkiä tästä:

Sano, että käyt ystävän luona, joka on juuri synnyttänyt. Istut keittiössä ystäväsi luona, kun ystäväsi keittää kahvia. Olohuoneen vaarassa rauhallisesti nukkunut vauva alkaa itkeä. Ystäväsi kääntyy puoleesi ja kysyy: "Voitko pitäävauvakun teen tämän loppuun?"

Kaiken sosiaaliseen tilanteeseen liittyvän kontekstin vuoksi tiedät nyt, mihin vauvaan ystäväsi viittaa sanoessaan:vauva.Lisäselvityksiä ei tarvita, koska tässä tapauksessatheantaa substantiiville tarpeeksi suoraa ja täsmällistä merkitystävauvajotta tietäisit mitä tehdä!

Monissa tapauksissa käyttämälläthesubstantiivin määritteleminen vaatii vähemmän tai ei ollenkaan tietoisuutta välittömästä sosiaalisesta tilanteestakoska ihmisillä on yhteinen tieto substantiivista ettätheviittaa.Tässä on kaksi esimerkkiä:

Aiotko katsoapimennyshuomenna?

Kuulitko mitäpresidenttisanoi tänä aamuna?

Ensimmäisessä esimerkissä puhuja viittaa luonnonilmiöön, jonka useimmat ihmiset ovat tietoisia-pimennykset ovat siistejä ja harvinaisia! Kun pimennys tulee, kaikki tietävät sen. Jos aloitit keskustelun jonkun kanssa sanomalla: "Aiotko katsoapimennyshuomenna?" on melko todennäköistä, että he tietäisivät, mikä pimennystheviittaa.

Toisessa esimerkissä, jos toiselle amerikkalaiselle puhuva amerikkalainen mainitsee sen, mitä presidentti sanoi, toinen amerikkalainen todennäköisesti olettaa, ettätheviittaa Yhdysvaltain presidenttiin. Toisaalta, jos kaksi kanadalaista sanoisi tämän toisilleen, he luulisivat, että he puhuvat Kanadan pääministeristä!

Joten monissa tilanteissakäyttämällätheennen kuin substantiivi antaa tälle substantiiville erityisen merkityksen tietyn sosiaalisen tilanteen yhteydessä.

KäyttämälläTheadverbina

Katsotaanpa nyt esimerkkiä siitä, kuinka "the" voidaan käyttää adverbina.Katso tämä esimerkkilause:

Tornadovaroitus teki kaikensitä todennäköisempääettä peli perutaan.

Muista, kuinka selitimme senthevoidaan yhdistää adverbeihin, jotka vertaavat kahden entiteetin tasoja tai määriä? Yllä oleva esimerkki näyttää kuinkathevoidaan yhdistää adverbin kanssa tällaisessa tilanteessa.Theon yhdistettylisääjatodennäköisestimuodostaa adverbilause.

Joten miten voit selvittää tämän? No, jos sanat heti sen jälkeentheovat siis adverbejathetoimii myös adverbina!

Tässä on toinen esimerkki siitä, mitenthevoidaan käyttää adverbina:

minulla olipahinpäivä ikinä.

Tässä tapauksessa,theyhdistetään adverbin kanssapahinvertailla puhujan päivää muihin päiviin. Verrattuna kaikkiin muihin päiviinkoskaan,tämä henkilö olipahin...ajanjaksoa.Muutamia muita esimerkkejä adverbeista, joita saatat nähdätheyhdistettynä sisällyttääsitä parempi, paras, mitä isompi, sitä lyhyempi,jasitä nopeammin.

Yksi asia, joka voi auttaa selventämään, mitkä adverbitthevoidaan yhdistää on tarkistaaluettelo vertailevista ja superlatiiviadverbeistäja miettiä mitkätheon järkevää!

What Part of Speech Is the Word 'The'? (7)

3 englanninkielistä artikkelia

Nyt kun olemme vastanneet kysymykseen: "Mikä puheen osa onthe?", tiedät sentheluokitellaan artikkeliksi. Auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin, mitä artikkelit ovat ja miten ne toimivat englannin kielellä,tässä on kätevä luettelo kolmesta englanninkielisestä sanasta, jotka on myös luokiteltu artikkeleiksi.

Artikla

Artikkelin tyyppi

Mitä se tekee

Esimerkkilause

The

Määräinen artikkeli

Muokkaa substantiivit antamalla niille tietyn merkityksen

Ole hyvä ja taitathepesula.

Haluatko mennäthekonsertti?

A

Epämääräinen artikkeli

Muokkaa substantiivia, joka viittaa yleiseen ajatukseen; esiintyy konsonantilla alkavien substantiivien edessä.

Haluatko mennäakonsertti?

An

Epämääräinen artikkeli

Muokkaa substantiivia, joka viittaa yleiseen ajatukseen; esiintyy vokaalilla alkavien substantiivien edessä.

Haluatko mennäanpelihalli?

Otetaan aniguaani.

What Part of Speech Is the Word 'The'? (8)

Mitä seuraavaksi?

Jos etsit lisää kielioppiresursseja,muista tutustua oppaihimme osoitteessakaikki kielioppisäännöt, jotka sinun tulee tietää saavuttaaksesi SAT:n(tai ACT)!

Englannin kieliopin lisääminen voi olla todella hyödyllistä, kun opiskelet myös vierasta kieltä.Suosittelemme, että opiskelet vieraita kieliä lukiossa – se ei ole vain hyvä sinulle, vaan se näyttää hyvältä myös korkeakouluhakemuksissa.Jos et ole varma mitä kieltä opiskella,Tutustu tähän hyödylliseen artikkeliin, joka tekee päätöksenteosta paljon helpompaa.

Yliopistoon hakemisesta puheen ollen...yksi hakemuspakettisi tärkeimmistä osista on esseesi. Tutustu tähän asiantuntijaoppaaseen korkeakouluesseeiden kirjoittamiseen, jotka auttavat sinua pääsemään unelmiesi kouluun.

Tarvitsetko lisäapua tähän aiheeseen?Tutustu Tutorbaseen!

Tarkastettu tutortietokanta sisältää joukon kokeneita kouluttajia, jotka voivat auttaa sinua viimeistelemään englanninkielisen esseen tai selittämään, kuinka johdannaiset toimivat Calculuksessa. Voit käyttää kymmeniä suodattimia ja hakuehtoja löytääksesi täydellisen henkilön tarpeisiisi.

What Part of Speech Is the Word 'The'? (9)

Onko sinulla ystäviä, jotka tarvitsevat apua myös kokeen valmistelussa?Jaa tämä artikkeli!

What Part of Speech Is the Word 'The'? (10)

Ashley Robinson

kirjailijasta

Ashley Sufflé Robinson on Ph.D. 1800-luvun englanninkielisessä kirjallisuudessa. PrepScholar-sisällön kirjoittajana Ashley haluaa antaa opiskelijoille syvällistä tietoa, jota he tarvitsevat päästäkseen unelmiensa kouluun.

Hanki ilmaisia ​​oppaita tehostaaksesi SAT/ACT:täsi

Mikä osa puhetta on sana "The"? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5786

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.