Tiivistä kuva GIMPissä tulostamista varten – Picozu (2024)

kirjoittajaFelicity

Kun haluat laatoittaa kuvan tulostettavaksi GIMPissä, sinun on tehtävä muutamia asioita varmistaaksesi, että prosessi sujuu sujuvasti. Ensin sinun on varmistettava, että kuva on tallennettu oikeaan tiedostomuotoon. Seuraavaksi sinun on avattava kuva GIMPissä ja valittavatulostuskokojonka haluat. Lopuksi sinun on valittava ruutuasetus ja tulostettava kuva.

Voit luoda saumattoman kuvion GIMPissä käyttämällä Tile- ja Offset-ominaisuuksia kahdella tavalla. Toisin sanoen aloitat tyhjästä kankaasta ja asetat sen päälle kuvan. Jälkimmäinen käyttää Offset- ja Tile-työkaluja ollakseen realistisempi. Skaalaustyökalun tai Shift S -pikanäppäimen avulla voit skaalata kuvaa. Voit muuttaa sen kokoa manuaalisesti niin, että se mahtuu tyhjään kankaaseen vetämällä kulmia. Ennen kuin voit tehdä aerilainen kuviokuten alla, sinun on ensin käännettävä kuva ympäri. Kuvan läpinäkyvyys voidaan säilyttää tallentamalla se PNG-muodossa.

Ensimmäinen vaihe on luoda tyhjä kangas, lisätä kuvasi, pienentää sitä ja yhdistää sitten kaksi kuvaa seuraavan kuvan luomiseksi. Seuraava vaihe on monistaa vaiheessa 2 kopioimasi taso. Voit monistaa tason napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tasot-paneelista kaksoiskappale. Kolmas vaihe on valita päällekkäinen kerros, joka löytyy ylävalikosta Tasot-kohdasta. Valitse Offset Layer -valintaikkunassa Leveydestä/2. Siirry OK-painikkeeseen. Kuvio tulee näkyviin heti, kun napsautat sitä.

On mahdollista täyttää kuvat GIMPin erilaisilla kuvioilla. Voit myös luoda omia kuvioita GIMP:llä. Tämä voidaan tehdä siirtymällä kohtaan Tiedosto > Vie nimellä ja antamalla nimi kuvion tunnistamiseksi. Muuta laajennus muotoon .pat, jos haluat käyttää mobiilisovellusta.

Kuinka tulostan suuren kuvan useille sivuille Gimpissä?

Tiivistä kuva GIMPissä tulostamista varten – Picozu (1)

Jos haluat tulostaa suuren kuvan useille sivuille GIMPissä, sinun on käytettävä kuvaaTulostuskoko-ominaisuus. Tämä ominaisuus löytyy Tiedosto-valikosta, ja sen avulla voit määrittää tulosteen mitat. Voit myös valita tulosteen suunnan ja sen, haluatko sen olevan pysty- vai vaakatilassa. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, sinun on napsautettava Tulosta-painiketta. Tämä avaa valintaikkunan, jossa voit valita tulostimen, jota haluat käyttää, ja määrittää tulostettavien kopioiden määrän.

Voimmeko tulostaa suuren kuvan useille A4-arkeille? Käytä PosteRazoria löytääksesi vastauksen. Ohjelma voi olla kuvapohjainen, määrittää haluamasi arkin koon ja luoda PDF-tiedoston, jossa on niin monta arkkia kuin tarvitset. Jokaisen paperiarkin vaaka-alue on 592 000 pikseliä; tästä tulee 19 sivua. Sen avulla voit myös tulostaa suuria kuvia ja piirustuksia useilta sivuilta. Tulosta useita kuvaarkkeja käyttämällä KIPI-kirjastoa mille tahansa sitä käyttävälle sovellukselle. CLI-kuvien käsittely ja muuntaminen on mahdollista ImageMagick-sarjaan sisältyvän sveitsiläisen veitsen ansiosta.

Valitsemalla tämän vaihtoehdon leikkaat kaksi ensimmäistä A4-vaakakokoista arkkia suuresta kombista.JPG-kuvatiedostoja tallenna ne single-1.jpg-muodossa. Kahden hengen jpg-tiedosto.

Kuinka tulostaa suuria kuvia Gimpissä

Vaikka sinulla olisi vain muutamia temppuja, kuvan tulostaminen useille sivuille voi olla vaikeaa. Jos haluat tulostaa kuvan, joka on suurempi kuin luottokortin koko, sinun on ensin venytettävä sitä. Ennen kuin voit lisätä esikatselun, sinun on ensin määritettävä kuvan koko. Seuraava vaihe on valita Kuva ja sitten Tulostuskoko valikostaTulostuskoko-valikko. Jos muutat kokoyksiköksi tuumia, GIMP säätää automaattisesti toisen tiedoston mittaa.

Kuinka teen saumattomia laattoja Gimpissä?

Tiivistä kuva GIMPissä tulostamista varten – Picozu (2)

Luodakseensaumattomat laatatGIMPissä sinun on käytettävä Offset-työkalua. Ensin sinun on avattava kuva, jonka haluat laatoittaa. Siirry seuraavaksi kohtaan Kuva > Offset. Valitse Offset-valintaikkunassa haluamasi laatan koko ja napsauta "Saumaton" -painiketta. Kun olet tehnyt tämän, kuvasi laatoitetaan saumattomasti.

GIMP:tsaumaton rakennevaihtoehtoPhotoshopissa on erittäin yksinkertainen. Tämän artikkelin painopiste on satunnaisesti luodun tekstuurin luomisessa, mutta voit käyttää tätä menetelmää mihin tahansa kuvaan. Suodatin Huomaat suuren eron tapahtuipa mitä tahansa. Ensimmäinen askel on tallentaa kuva PNG-muodossa. Siirry Tiedosto-osioon. Valitsemalla extension.png voit muuttaa tiedoston nimeksi sen. OK-painiketta painetaan, kun valintaikkuna tulee näkyviin.

Tämän jälkeen voit palata suodattimiin ja valita Suodattimet. Se on niin yksinkertaista. Ei ole mitään syytä, että Photoshop ei tue tämäntyyppistä muokkausta, enkä voi selittää miksi. Katso, kuinka se on laatoitettu, mene tänne. Napsauta "Luo uusi taso" -kuvaketta Tasot-paneelissa lisätäksesi tason kokoelmaasi. Täytä kerros värillä, jota haluat käyttää (valitsin valkoisen), tai valitse väri, jota haluat käyttää taustallasi tai edustallasi. Kirjoita uusi väri Toolbox-paneeliin, kun olet napsauttanut etualan väriä.

Täytä kenttä FG-värillä Muokkaa-kohdassa. Tan levitetään uudelle kerrokselle. Värin säätäminen on helppoa, jos asiakkaasi tai sinä päätät, että se vaatii parannusta.

Gimp jakaa kuvan laatoiksi

Tiivistä kuva GIMPissä tulostamista varten – Picozu (3)

Gimpjaettu kuvaosaksi laatat -työkalu on erittäin hyödyllinen työkalu kuvien luomiseen, joita voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Tällä työkalulla voit jakaa kuvanuseita laattoja, joista jokaista voidaan käyttää eri tarkoitukseen. Voit esimerkiksi käyttää yhtä ruutua verkkosivuston taustana ja toista etualalla. Tämä työkalu on erittäin helppokäyttöinen, ja se löytyy GIMP:n "Kuva"-valikosta.

Kuinka tehdä kuva laatoiksi

Voit tehdä kuvan laatoiksi muutamalla tavalla. Yksi tapa on käyttää Adobe Photoshopin kaltaista ohjelmaa luodaksesi ruudukon kuvan päälle. Sitten voit leikata kuvan laatoiksi leikkaustyökalulla. Toinen tapa on tulostaa kuva ja leikata se laatoiksi viivaimella ja terävällä veitsellä.

Tämä mittatilaustyönä suunniteltu galleriaseinä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tehdä oman persoonallisen galleriaseinän kiinnitettävillä kuvalaatoilla. Kevyet valokuvalaatat helpottavat suosikkihetkisi näyttämistä ilman, että sinun tarvitsee merkitä tai naarmuttaa seiniä. Opetusohjelmamme opettaa sinulle, kuinka voit rakentaa gallerian seinän ja aloittaa valokuvalaattojen liittämisenmukautettu seinätaide. Laadukkaat metalliprintit ovat erityisen kevyitä, joten ne tarttuvat pintoihin ilman teippiä. Sama voidaan sanoa kaikista työkaluista, mukaan lukien naulat ja koukut. Voit tulostaa useita valokuvaruutuja ja lisätä tai säätää niitä luodaksesi kehittyvän valokuvaseinän. Koska laatat on helppo poistaa ja vaihtaa, voit aina silmäillä ja tehdä tarvittavat säädöt.

Valokuvalaattojen käyttäminen vaikuttavien valokuvakollaasien luomiseen seinille on helppo tapa tehdä se. Ennen kuin valitset seinän alueen näytettäväksiuudet valokuvalaatat, varmista, että se on puhdas, kuiva ja vapaa roskista. Ei tarvitse vaurioittaa pintaa, joka on alttiina vähäiselle kulumiselle tai ei ollenkaan. Galleriaseinä on tarkoitettu heijastelemaan esteettisiä mieltymyksiäsi, joten voit kokeilla niin paljon kuin haluat. Halutessasi voit yhdistää asuun symmetrisen, epäsymmetrisen, diagonaalisen tai yksinkertaisen yhteensopimattoman lookin. Joka kerta kun kävelet ylös ja alas portaita pitkin, galleriasi seinät alkavat kiiltää. Kehystettyjä tulosteita ja valokuvalaattoja voidaan yhdistää visuaaliseksi juhlaksi.

Persoonallisen ilmeen lisääminen kotisi sisustukseen valokuvalaatoilla ei ole koskaan helpompaa kuin koskaan. Taidekirjastokokoelmassamme on erilaisia ​​käyttövalmiita valokuvalaattoja, jotka tuovat väriä mihin tahansa gallerian seinään. Tuotteeseen ei tarvitse lisätä mitään lisätietoja tai kuvia, sillä voit muokata sitä kuratoimalla kokoelmallamme.

Tiivistä kuva GIMPissä tulostamista varten – Picozu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 5395

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.