Wands-sivu: rakkausneuvoja, tulevaisuuden tuloksia, kyllä ​​vai ei? (2023)

Sivun sisältö

 • 1 Sauvojen sivu Tarot-kortin todellinen merkitys: rakkaus, terveys ja raha
  • 1.1 Visuaaliset elementit ja symboliikka
  • 1.2 Sauvojen sivu -kortti ihmisenä
  • 1.3 Sauvojen sivu pystyssä
   • 1.3.1 Rakkaus ja ihmissuhteet
   • 1.3.2 Ura
   • 1.3.3 Raha
   • 1.3.4 Terveys
  • 1.4 Sauvojen sivu käännettynä
   • 1.4.1 Rakkaus ja ihmissuhteet
   • 1.4.2 Ura
   • 1.4.3 Raha
   • 1.4.4 Terveys
  • 1.5 Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus
  • 1.6 Tärkeät korttiyhdistelmät
   • 1.6.1 Wands and Temperance -sivu
   • 1.6.2 Sivu sauvoja ja kuusi kuppia
   • 1.6.3 Wands and Hermit -sivu
   • 1.6.4 Wands and Devil -sivu
  • 1.7 Wands-sivu: Kyllä vai ei?

Wands-sivu pursuaa energiasta ja hyödyntämättömästä potentiaalista. Se kehottaa sinua ottamaan riskejä ja omaksumaan nuorekkaan luovuutesi.

 • Elementti: Tuli
 • Planeetta: Jupiter
 • Astrologinen merkki: Jousimies
 • Tärkeimmät päivämäärät: Kevät
The Page of Wands: Love Advice, Future Outcomes, Yes or No? (1)

nuorekas luovuus

Visuaaliset elementit ja symboliikka

Rider Waite -tarot-kannen sivu sauvat kuvaa nuorta miestä, jolla on yllään kirkas tunika ja suuri sauva. Autio maisema ulottuu hänen takanaan kolmen karun hiekkadyynin välissä, mutta hän ei kuitenkaan näytä olevan eksyksissä tai ahdingossa.

Miehen tyylikäs kaapu on peitetty salamanterikuviolla, joka edustaa muutosta pahasta hyvään. Hänen henkilökuntansa osoittaa, että hän on käännyttäjä, joka levittää tietoisuutta ja uusia ideoita minne tahansa.

Aavikkomaisema on muistutus siitä, että potentiaalia löytyy epätodennäköisimmistä paikoista. Todellakin, sauvojen sivu on nuorekkaan energian ja positiivisen muutoksen ruumiillistuma.

Sauvojen sivu -kortti ihmisenä

The Page of Wands ihmisenä on intohimoinen, vapaa-ajattelu ja valmis ottamaan riskejä. He ovat jännitystä etsiviä, jotka nauttivat uusien asioiden kokeilemisesta. Ei ole harvinaista löytää heitä matkustamasta eksoottisiin paikkoihin tai seurustelemassa erilaisiin sosiaalisiin kokoontumisiin.

Page of Wands -persoonallisuudet ovat nuoria, mikä tekee heistä luonnostaan ​​optimistisia ja iloisia. He antavat nopeasti anteeksi muiden ihmisten puutteet ja yleensä jättävät huomioimatta punaiset liput vaarallisissa tilanteissa.

Tämä positiivisuus voi saada heidät pieniin vaikeuksiin silloin tällöin, mutta koska heidän kykynsä rakastaa on lähes loputon, näillä kirkkailla persoonallisuuksilla ei ole vaikeuksia oikaista itsensä huonon onnen sattuessa.

The Page of Wands: Love Advice, Future Outcomes, Yes or No? (2)

pystyssä

Sauvojen sivu pystyssä

Wands-sivu on merkki siitä, että uusia mahdollisuuksia ja ideoita on tulossa tiellesi. Nyt on aika hyväksyä muutos ja kasvu avosylin.

Rakkaus ja ihmissuhteet

Jos olet tuntenut olosi hieman levottomaksi suhteessasi, rakkauselämäsi saattaa joutua järkytykseen. Tämä on hyvä aika poistua mukavuusalueeltasi kumppanisi kanssa. Kokeile mennä viikonloppumatkalle tai lyhyelle retkelle yhdessä. Rutiineista irtautuminen herättää väistämättä uudelleen intohimoiset tunteet ja tahdontodella tehdä ihmeitä rakkauselämällesi.

Jos etsit romanttista kumppanuutta, Page of Wands on kirkas neonkyltti, joka kehottaa sinua ottamaan riskejä ja asettumaan sinne. Et tapaa uutta kumppaniasi pitämällä kiinni tavanomaisesta rutiinistasi. Vieraile paikoissa, joissa et tavallisesti käy, tai aloita keskusteluja ihmisten kanssa, joita tavallisesti karttaisit – tulet iloisesti yllättymään löytämästäsi.

Ura

Jos olet miettinyt uuden työn aloittamista tai oman yrityksen perustamista, nyt on hyvä aika aloittaa. Olet innoissasi ajatellut tätä uutta hanketta iät ja ajat, mutta olet epäröinyt ottaa suurta harppausta. Seuraa vaistoasi ja toimi – mitä nopeammin, sen parempi.

Raha

Odota hyviä uutisia: rahalahja tai uusi sijoitusmahdollisuus tarjotaan sinulle pian… mutta älä innostu liikaa ja kuluta kaikki kerralla! Olet paljon tyytyväisempi tulokseen, jos käytät aikaa ja tarkistat vaihtoehtosi.

Terveys

On aika olla aktiivisempi terveytesi suhteen. Vaikka olet ollut melko onnekas toistaiseksi, harjoitus- ja ruokavaliovalintojasi jatkuva parantaminen valmistaa sinut terveellisempään ja vähemmän stressaavaan tulevaisuuteen.

Ennakoiva toiminta tarkoittaa myös sitä, että sinun on lopetettava lääkärikäyntien lykkääminen. Olet täysin vastuussa fyysisestä hyvinvoinnistasi.

päinvastainen

Sauvojen sivu käännettynä

Käänteinen sauvojen sivu edustaa epäröintiä ja viivyttelyä. Vaikka haluat epätoivoisesti muuttaa elämääsi, et tiedä mistä aloittaa ja sinulla ei ole itseluottamusta siirtyä.

Rakkaus ja ihmissuhteet

Suhteesi on viime aikoina kärsinyt takaiskusta, etkä ole varma tulevaisuudesta. Saattaa olla vaistosi pyytää kumppaniltasi merkkiä sitoutumisesta, mutta tämä vain ajaa sinut kauemmas toisistaan. Anna suhteen hengittää hieman, jotta voitte molemmat arvioida pitkän aikavälin tavoitteitasi.

Jos olet sinkku, olet todennäköisesti tuntenut olosi masentuneeksi tai motivoituneeksi viime aikoina. Joku, josta olet kiinnostunut, on saattanut hylätä sinut tai saatat olla vain väsynyt viettelypelin pelaamiseen. Varaa hetki toiveidesi ja tarpeidesi pohtimiseen. On mahdollista, että et vain ole kiinnostunut parisuhteesta juuri nyt, jolloin sinun kannattaa keskittyä ystävyyssuhteiden vahvistamiseen ja itsestäsi huolehtimiseen.

Ura

Tunnet motivaation puutetta nykyisessä työssäsi. Syvemmällä tasolla olet epävarma siitä, mitä haluat tehdä elämälläsi. Mieti, mistä olit intohimoinen nuorempana ja mikä motivoi sinua. Nämä ajatukset auttavat ohjaamaan sinua kohti urapolkua, joka seuraa sisäisiä tavoitteitasi.

Raha

Olet ollut varovaisempi taloudessasi ja kohtaat nyt seuraukset. Muista, että sillä ei ole väliä kuinka paljon ansaitset, jos kulutat enemmän kuin tienaat! Yritä leikata joitain turhimpia menojasi ja maksaa velkasi pois – voit hyvin pian.

Terveys

Äskettäinen terveysongelma kulutti paljon energiaasi, mikä puolestaan ​​heikensi yleistä terveyttäsi. Päästäksesi pois tästä noidankehästä ottamalla yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Elämässäsi on paljon ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinua, he vain epäröivät, koska he tietävät, kuinka paljon arvostat itsenäisyyttäsi. Kerro heille, että tarvitset käden ja palaat raiteilleen hetkessä.

leviää

Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

Aiemmassa asemassa sauvojen sivu osoittaa, että lapsuuttasi hallitsivat energiset, ulospäin suuntaavat ihmiset. Tunsit usein itsesi kypsemmäksi ja itsepäin katsovammaksi kuin ympärilläsi olevat, mikä sai sinut priorisoimaan syvät yhteydet muihin aikuisina ohikiivien romanssien tai väärennettyjen ystävyyssuhteiden sijaan.

Nykyisessä asennossa nämä kortit tarkoittavat, että olet täynnä hyviä ideoita, ettet edes tiedä mistä aloittaa. Anna itsesi seurata sydäntäsi ja seurata sitä, mitä eniten haluat. Tämä on hyvä aika tavoitella unelmiasi – varmista vain, että keskität energiasi etkä hajauta itseäsi liian laihaksi.

Tulevassa asemassa sauvojen sivu tarkoittaa, että inspiraation pultti iskee, kun olet käynyt läpi hieman karkeaa paikkaa. Tämä avaa uuden ja jännittävän vaiheen elämässäsi, jonka aikana tapaat mielenkiintoisen henkilön, sinut ylennetään työssä tai sinulla on mahdollisuus asua uudessa paikassa.

The Page of Wands: Love Advice, Future Outcomes, Yes or No? (3)

Tärkeitä korttiyhdistelmiä

Yhdessä muiden tarot-korttien kanssa sauvojen sivu edustaa hauskaa ja aktiivisuutta. Muut kortit voivat joko vahvistaa tai ohjata tätä iloista energiaa.

Wands and Temperance -sivu

Jos olet halunnut olla tuottavampi, tämä kaksikko on hyvä merkki.Temperance-korttiosoittaa, että pystyt työntämään sivuun kaikki tavalliset häiriötekijäsi ja keskittymään tärkeiden asioiden tekemiseen. Tämä tunne on kuitenkin vain tilapäinen, joten varmista, että ryhdyt seuraaviin viikkoihin.

Sivu sauvat ja kuusi kuppia

Yritä ottaa yhteyttä vanhaan ystävään – huomaat, että sinulla on vielä paljon puhuttavaa. Vanhan ystävyyden uudistaminen saa sinut tuntemaan olosi täydellisemmäksi ja saa sinut tuntemaan olosi onnellisemmaksi.Kuusi sauvaaosoittaa, että tulet menestymään harjoittelemalla toimintoja, joista pidit aiemmin, mutta et ole tehnyt pitkään aikaan.

Wands and Hermit -sivu

Erakkoon itsetutkiskelun kortti. Viimeaikaiset valintasi eristävät sinut ystävistäsi ja perheestäsi. Tarkastele tarkkaan kaikkia harrastuksiasi tai suhteita, joihin olet solminut, koska ne pitävät sinut kaukana sinusta eniten välittäviltä ihmisiltä.

Wands and Devil -sivu

Annat lapsellisille harrastuksille ja luovut kurinalaisemmasta ja vakavammasta elämästä.Paholainenon kirjaimellisesti yksityiskohdissa: tämä voi olla huono asia henkilökohtaisista arvoistasi riippuen, mutta sinun tulee olla varovainen liiallisuudesta ja riippuvuudesta.

Wands-sivu: Kyllä vai ei?

Wands-sivulla on vilkas ja seikkailunhaluinen henki. Se kehottaa sinua ottamaan riskejä ja voittamaan pelkosi. Kaikki merkit viittaavat kyllä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 27/10/2023

Views: 6324

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.